Kindercoaching

Naast het geven van yogalessen aan volwassenen en kinderen ben ik ook werkzaam als Kindercoach. De sessies voor coaching vinden ook plaats in de yogastudio in Sleen.

Als ouder zie je je kind het liefst gelukkig, vol zelfvertrouwen en evenwichtig opgroeien.
Soms is dit anders. Je kind ervaart problemen. Het loopt niet lekker, thuis of op school. Als dit te lang duurt raakt je kind uit balans. Soms lukt het je kind niet meer om op eigen kracht een verandering teweeg te brengen.

Als je als ouder laagdrempelige, kortdurende effectieve, speelse en krachtige begeleiding zoekt, dan kan ik als kindercoach een waardevolle bijdrage leveren! De begeleiding kan snel worden ingezet. Ik heb mij gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen die ondersteuning nodig hebben op sociaal en emotioneel gebied.

Wat levert het je op? Elke hulpvraag is anders, jouw kind is uniek, en ook elk traject is anders. Voor elk traject geldt wel dat de begeleiding in grote mate bijdraagt aan het vergroten van het zelfvertrouwen, je kind wordt zelfbewust van zijn eigen gedachten, gevoelens, emoties en hoe deze elkaar positief kunnen beïnvloeden. Je kind krijgt zicht op eigen kwaliteiten, talenten, mogelijkheden en leert zijn eigen grenzen kennen. Ook ontdekt je kind zelf wat voor hem wel of niet werkt in moeilijke situaties.

Je kind staat weer zelfbewust en stevig in zijn schoenen!

Jij en je kind zijn van harte welkom! Wil je meer informatie over de begeleiding, dan verwijs ik graag door naar mijn andere website: