Zomergroet en aankondiging activiteiten najaar 2023

Tot 4 september a.s. geniet ik van een periode van opladen, bezinning, rust en samen zijn met mijn geliefden. Even helemaal los te komen van de patronen, routines van het leven, nieuwe wegen ontdekken ( letterlijk op reis zijn met de camper) en weer inspiratie opdoen voor het nieuwe yogaseizoen van 2023 – 2024. Vanaf 4 september starten de lessen weer volgens het lesrooster. Check het tabje voor de tijden.

Naast de reguliere wekelijke lessen zal er ook weer aandacht en ruimte zijn voor ontwikkeling en groei voor jou als mens! Zo staan er alweer twee prachtige retraite thema dagen gepland: Een retraite dag is voedsel voor de ziel, gevuld met yoga, meditaties, stilte, ademhaling, visualisatie, ontspanning, samenzijn met gelijkgestemden, helende muziek, lekker en gezond eten en drinken en zoveel meer….

Zaterdag 14 oktober van 9:30 uur tot 16:30 uur : (nog 1 plekje vrij!)

Thema: De invloed van jouw geboorte op jouw leven en het herinneren van jouw zielspad  / levensmissie. 

Bewustwording hoe je geboorte invloed heeft op jouw leven en ervaren hoe je deze bewustwording in positieve zin kunt inzetten in jouw leven.             

Zaterdag 25 november van 9:30 uur tot 16:30 uur: ( nog 3 plekjes vrij)

Thema: “Loslaten” in de breedste zin van het woord. Iedereen krijgt hier vroeg of laat mee te maken (afscheid nemen van, leren loslaten van een dierbare, een baan, een levensfase, gezondheid, om enkele voorbeelden te noemen). Hoe kun je hiermee meer in berusting en acceptatie zijn.

De retraitedagen geef ik samen met Mia Pieper, lichaamsgericht trauma- en adem therapeut. Voor meer informatie zie: meemetmia.nl

De kosten voor een retraitedagen bedragen 80,00 euro. Wil je je aanmelden, of wil je graag aanvullende informatie, dan mag je een mail sturen naar: info@lotusbloem.nl of neem telefonisch contact op via 06 – 46 78 89 91.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *